Exposanten over de beurs

“Siemens kiest bewust voor deelname aan de Firesafety & Security beurs op 8 en 9 april in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Wij hebben belang bij een zo breed mogelijke gedragen beurs, waar een interessant aanbod vanuit alle deelnemers aanwezig is, om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken. Voor Siemens is een beurs het event om met bestaande en nieuwe installateurs, adviseurs en eindklanten in contact te komen. De doelstelling is om ons aanbod, met de diversiteit aan communicatiemiddelen die een beurs biedt, aan de markt te presenteren. De positieve ervaringen met voorgaande beurzen overtuigen ons ervan dat een twee jaarlijkse beurs in Nederland een ‘must’ is om als exposant aan deel te nemen, maar vooral een inspirerende omgeving zal zijn voor installateurs, adviseurs en andere geïnteresseerden. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op Fire Safety en Security beurs op 8 en 9 april in de Brabanthallen.”

 

“Technologie wordt voortdurend complexer en dat maakt het tot een grotere uitdaging om alles eruit te halen wat erin zit. Voor een distributeur als ARAS Security betekent dit dat tegenwoordig niet meer alleen producten, maar vooral ook kennis wordt aangeboden. Deze kennis bieden we in allerlei vormen aan. Daarom zijn wij verheugd dat we op een volgende security beurs weer persoonlijk ons assortiment mogen tonen en onze expertise en ervaring mogen delen.”

 

“Aanpak brandveiligheid moet drastisch veranderen om bedrijven en instellingen daadwerkelijk brandveilig te maken. Onze vereniging gaat/moet daarin een significante bijdrage leveren in de toekomst. Nemen we onze brancheverantwoordelijkheid dan bent u toch ook aanwezig op deze belangrijke marktinformatiedagen.
Samen kunnen we de omslag maken van regel gestuurde brandveiligheid naar risico gestuurde brandveiligheid!”

 

“NVD vindt het belangrijk dat er één beurs is die (branche)breed gedragen wordt, die versnippering voorkomt en de bezoeker een interessant overzicht biedt van alle toonaangevende bedrijven uit de beveiligingsbranche. Door deelname aan de beurs zetten wij met elkaar een platform neer voor zowel leveranciers als installateurs en voor de geïnteresseerden, die in hun kostbare en beperkte tijd ook kiezen voor een bezoek aan de beurs. Hoe meer deelnemers, hoe sneller we dit doel gezamenlijk kunnen bereiken.
Ons motto: Samen werken aan een veiligere woon, werk en leefomgeving staat tenslotte aan de basis van een veiligere wereld!”


“Eagle Eye Networks en Brivo hebben beiden wereldwijd een platform voor Cloud beveiligingsproducten op het gebied van Videobeveiliging en Toegangscontrole. Beide bedrijven richten zich op de behoeften van bedrijven, alarmbedrijven, beveiligingsinstallateurs en particulieren. Het was voor Eagle Eye Networks en Brivo daarom een makkelijke keuze om deel te nemen aan de FireSafety & Security Beurs 2020. Niet alleen vanwege het bezoekersprofiel wat deze beurs voor ons interessant maakt, maar ook vanwege het thema voor dit jaar: “Bedrijfsvoering en nieuwe verdienmodellen voor de beveiligingssector van de toekomst. Op weg naar 2025.” Onze bedrijfsstrategie sluit namelijk naadloos aan op dit thema. Beveiliging in de cloud een relatief nieuw begrip. We gaan nu een tijdsperk in waarin onder eindgebruikers de vraag naar Cloud explosief groeit, omdat alleen de Cloud de schaalbaarheid, veiligheid en kostenbesparingen kan bieden die ze nodig hebben. Met de deelname op deze beurs probeert Eagle Eye Networks en Brivo de (kennis-)kloof tussen eindgebruikers en installateurs met betrekking tot cybersecurity en cloud videosurveillance te overbruggen.”