Bijeenkomst Techniek Nederland

Kennissessie Beveiliging : hoe zit het met de cyberweerbaarheid van uw installaties?
Schade door cybercriminaliteit is 66 keer groter dan door brand

De Vakcommissie Beveiliging van Techniek Nederland nodigt u uit voor een inspirerende kennissessie ‘Hoe zit het met de cyberweerbaarheid van uw installaties?’ door cyberspecialist Marcel Jutte van Hudson Cybertec. De kennissessie vindt plaats op woensdag 12 april 2023 tijdens het FireSafety & Security Event in Den Bosch. U kunt dus de vakbeurs én de interessante kennissessie met een netwerkborrel combineren.

Cyberincidenten hebben grote gevolgen voor alle spelers binnen de keten. Cybercriminaliteit bij één bedrijf heeft grote impact voor de eigen onderneming, maar ook voor alle ketenpartners. Zorgen dat de cyberweerbaarheid van installaties op orde is, vraagt om een hechte samenwerking in de gehele keten.

Een goede digitale weerbaarheid is van groot belang. Niet alleen in informatie verwerkende processen maar ook bij meet- en regelsystemen die voor de aansturing van industriële processen of gebouwbeheersystemen worden gebruikt. Deze systemen, Industrial Automation and Control Systems (IACS) bevinden zich in het Operationele Technologie (OT) domein. De verschillen tussen IT en OT komen allemaal aan de orde tijdens de kennissessie. Ook nemen we u mee met wat er voor nieuwe regelgeving in het kader van netwerk- en informatiebeveiliging op ons afkomt.

Programma 12 april
13.00-13.30 uur: inloop
13.30-14.30 uur: kennissessie door Marcel Jutte van Hudson Cybertec
14.30-17.00 uur: gelegenheid tot bezoek beursvloer
Vanaf 17.00 uur: netwerkborrel met een hapje en drankje, waar u ook de leden van de Vakcommissie Beveiliging kunt ontmoeten.

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van Techniek Nederland. Vooraf aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig, wel heeft u een toegangsbewijs voor het FireSafety & Security Event 2023 nodig. Registeren kan via deze link.

Registreren toegang Event