Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

In tijden van arbeidskrapte is het zaak om de juist medewerkers zoveel mogelijk binnenboord te houden. Zo ook de al wat oudere medewerker. Juist deze medewerker kan met zijn kennis en schat aan ervaring vaak (als mentor) het verschil betekenen. Hoe houd ik juiste deze medewerker aan de slag? Welke arbeidsrechtelijke mogelijkheden bestaan er om juist deze medewerker tegemoet te komen? Neem deel aan de lezing die Floor Damen, partner arbeidsrecht bij Lexence advocaten en notarissen, daarover op 12 april a.s. om 15:00 uur verzorgt over dit onderwerp.

Uw bezoek

Wij verwelkomen u graag op 12 april om 15:00 uur in de Conferenceroom op de beursvloer. Entree, parkeren en een hapje en drankje zijn gratis. De break-out rooms staan overal in de beurshal goed aangegeven. Na het seminar is er gelegenheid de beursvloer te bezoeken en wij nodigen u graag uit te blijven voor de netwerkborrel die die begint om 17:00 uur.

Het heeft de voorkeur u voor deze bijeenkomst vooraf aan te melden via onderstaand formulier en vergeet daarnaast niet als bezoeker te registreren voor het FireSafety & Security Event 2023.

Gratis aanmelden/registreren FireSafety & Security Event
Het FireSafety & Security event is gratis toegankelijk. Je dient je wel even aan te melden/registreren via deze link.