FireSafety & Security Event 2023

Zien wij u volgend jaar (weer)?
Neem deel aan het FireSafety & Security Event 2023, hét event voor installerend Nederland! Het FireSafety & Security Event 2023 wordt op 12 en 13 april 2023 georganiseerd in de Brabanthallen in Den Bosch.
Binnenkort vindt u hierover op deze website meer informatie.

Deelname
Hoe sneller u inschrijft, hoe meer keuze er is bij het bepalen van de standlocatie.  Neem alvast een vrijblijvende optie op de locatie van uw voorkeur. Aan een gevraagde/verleende optie zijn geen kosten of verplichtingen verbonden.
Een optie verleend voor 1 juni 2022 duren tot uiterlijk 1 juli 2022. Opties verleend na 1 juli 2022 duren maximaal 4 weken.

Heeft u interesse in een bepaalde locatie? Vul dan het optieformulier in en stuur dit aan beurs@stichtingvbi.nl of stuur ons een mail met vermelding van het standnummer van uw voorkeur. Uiteraard is het ook mogelijk direct in te schrijven. U vindt het formulier en de tarievenlijst op de pagina ‘Boek uw stand’.

Bekijk hier de plattegrond 2023.

Standbouw
Ook in 2023 bieden wij weer standaard standbouwpakketten aan en uiteraard is ook vrije standbouw mogelijk. De mogelijkheden staan weergegeven op de plattegrond.

Een impressie van de standaardstandbouw ziet u hieronder. De all-instandbouw wordt nog verder vormgegeven. Bovenstaande afbeeldingen zijn impressies en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. In de loop van dit voorjaar zullende ontwerpen definitief worden vastgesteld en met specificaties op de website worden vermeld.