Terugblik 2022

Zeer geslaagde eerste editie van het FireSafety & Security Event

Iets meer dan 4000 bezoekers, bezoekers (3400) en medewerkers (650) van de 100 exposanten, kijken met veel plezier terug op het buitengewoon geslaagde FireSafety & Security Event 2022. Twee dagen lang konden installateurs, eindgebruikers en hun leveranciers in een gezellige ambiance kennis delen over brand & beveiliging. Denk aan: preventie, repressie, innovaties, statistieken en nog veel meer. Maar bovenal bleek het een netwerkevent vanaf de opening tot de sluiting. Reden om het event komend jaar opnieuw te organiseren.

De finale versie van de plattegrond 2022 vindt u hier.

Na verschillende keren uitstel vanwege corona en daarmee gepaard gaande lockdowns kon het FireSafety & Security Event op 13 en 14 april 2022 dan toch eindelijk doorgaan.
Het evenement in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch werd vooral aangegrepen om elkaar weer eens te ontmoeten na twee jaar van coronabeperkingen en van die mogelijkheid werd dankbaar gebruik gemaakt. Het was doorlopend druk en de sfeer was uitstekend. Op de stands werd druk gediscussieerd, terwijl diepgang gezocht kon worden bij de lezingen op de beursvloer, waar specialisten nadere invulling gaven aan het thema ‘de beveiligingsinstallateur in 2022-2025’.

Op deze pagina een terugblik op het event.