VBE themabijeenkomst

Tijdens het FireSafety & Security Event op 12 april van 13:00 tot 14:50 uur houdt de VBE haar themabijeenkomst ‘Check before you get hacked’!:

In Nederland zijn we ons steeds meer bewust van de dreigingen van een cyber aanval en de mogelijke impact die dit heeft op bedrijven en overheden. Er wordt fors geïnvesteerd in het nemen van maatregelen om daarmee de continuïteit van bedrijfsprocessen te borgen.  Maar geldt dit ook voor de gebouw gebonden systemen? Steeds meer systemen zijn “connected” of “smart”. Dit brengt vele voordelen zoals het beoordelen van storingen op afstand, het uitvoeren van beheer- of onderhoudstaken. Maar door de connectiviteit zijn deze systemen ook kwetsbaar geworden voor cyberaanvallen.

In de presentatie ‘Check before You get hacked!’ nemen de sprekers jullie mee in de risico’s, de scenario’s (inclusief een live demo van een hack) en de oplossingen voor cybersecurity voor operationele technologie (industrial automation en control systems).

Programma:  

  • Trends in fire safety, dreigingen en risico’s (door Arno Scherpenisse, EFPC)
  • Live demo van een hack (door Kiwa)
  • Hoe internationale standaarden je helpen te beschermen (door Mischa van der Geld, Kiwa)

Praktische informatie:

Datum:            woensdag 12 april 2023
Aanvang:         13.00 uur
Locatie:           FireSafety & Security event, Conferenceroom, Brabanthallen – Hal 6 en 7 – Diezekade 2 te Den Bosch

Je hoeft je voor deze themabijeenkomst niet bij de VBE aan te melden (alleen even registreren bij het FireSafety & Security Event), dus loop gerust binnen. Dit is een open themabijeenkomst, dus ook jouw collega is van harte welkom.

Gratis aanmelden/registreren FireSafety & Security event
Het FireSafety & Security event is gratis toegankelijk. Je dient je wel even aan te melden/registreren via deze link.