Bezoekersregistratie FireSafety and Security 2022 van start

 

De beursvloer was begin december al volgeboekt, maar door wat algemene ruimte op te offeren, kon de organisatie enkele bedrijven alsnog toelaten. Op dit moment is een vakbeurs nog ondenkbaar in Nederland, maar de reële verwachting van experts is dat de situatie in april aanzienlijk gunstiger zal zijn. Uiteraard wordt het evenement volledig conform de richtlijnen van het RIVM georganiseerd.

Netwerken
FireSafety & Security Event is bedoeld om technische beveiligingsbedrijven en leveranciers van beveiligingsproducten met elkaar in contact te brengen. Eindgebruikers zijn ook van harte welkom om samen met of los van hun installateur te bekijken wat de industrie tegenwoordig te bieden heeft om bedrijven en woningen optimaal te beveiligen. Op verschillende plaatsen in de hal zijn informatiestands en ontmoetingsplaatsen ingericht, waar men vragen kan laten beantwoorden over trends in de technische beveiliging. Ook is het mogelijk om met vakgenoten van andere bedrijven van gedachten te wisselen over lastigere kwesties die wel of niet nationaal gevoeld worden. Zo kan iedereen een beeld krijgen van wat er de komende jaren te verwachten is.

Trends en ontwikkelingen
Specifieke informatie gaat uit naar de digitalisering van beveiligingstechniek. Een belangrijk onderwerp, omdat traditionele, analoge infrastructuren op het moment worden uitgefaseerd, terwijl veel alarminstallaties er nog steeds van afhankelijk zijn. Er gaat aandacht uit naar (nieuwe) procedures voor overvalalarm, verificatietechnieken, draadloze technologie, digitale doormelding van brand- en inbraakalarmen, de verplichte rookmelders in woningen en mogelijkheden om rookmelders via inbraakpanelen met de particuliere alarmcentrale te verbinden, camerasystemen in het publieke en private domein, camera’s in de zorg en bouwkundige oplossingen. En dat is nog maar een kleine greep uit de onderwerpen. Er komt een openingscongres met korte, informatieve pitches en ondernemersorganisatie Techniek Nederland houdt tijdens FS&SE haar ledenbijeenkomst van de Vakcommissie Beveiliging inclusief een inspirerende kennissessie. Verder kijken de initiatiefnemers naar betere samenwerkingsmogelijkheden voor installateurs op brand- en inbraakgebied, zodat ieder naar keuze een deel- of totaaloplossing kan bieden. Ook jongeren zijn van harte welkom om kennis te maken met de branche. Met groepen studenten van hogescholen worden rondleidingen verzorgd, zodat ook die een goede indruk krijgen van hoe beveiligingstechniek hen kan helpen tijdens hun verdere carrière. Woensdagmiddag en een deel van de woensdagavond is er livemuziek.

Aanmelden
Via deze link kunt u zich als bezoeker registreren. Doe dat vandaag nog! De beurs is gratis toegankelijk, mits vooraf geregistreerd, parkeren en catering worden gratis aangeboden door de exposanten.