Programma

Tijdens beide eventdagen zijn er weer vele inspirerende lezingen en workshops op en rond de beursvloer. Ontdek de verschillende interactieve activiteiten die tijdens het event worden georganiseerd en ontmoet collega’s en organisaties.

Programmaonderdelen

Feestelijke & officiële opening van het event
woensdag 12 april
van 09:30 – 10:00 uur

Vroege vogels zijn van harte welkom vanaf 09:15 uur op vertoon van een geldige toegangskaart.

Op de hoogte…!?
woensdag 12 april
van 12:00 – 14:30 uur

Op het terras van hal 6 wordt van 12:00 tot 14:30 uur live het BNR programma Zakendoen met presentator Thomas van Zijl uitgezonden. Thomas van Zijl gaat iedere dag in op actualiteiten en onderwerpen die je slimmer zaken laat doen.

Netwerkborrel
woensdag 12 april
van 17:00 – 20:00 uur

Op het terras in hal 7 vindt de feestelijke netwerkborrel plaats voor exposanten, beveiligingsinstallateurs en alle overige aanwezige bezoekers. De perfecte gelegenheid om te netwerken. Even bijpraten onder het genot van een hapje en drankje en een spetterend live optreden van de Heeren van Aemstel. Deze muzikale omlijsting wordt u aangeboden door de VEB en haar partners.

Lezingenprogramma
woensdag 12 april en donderdag 13 april
van 10:00 – 16:00 uur

Verdeeld over vier break-out rooms vinden tijdens de beide beursdagen diverse presentaties, workshops, vergaderingen, etc. plaats. Hiervoor zijn diverse ruimten ingericht, waar u deel kunt nemen aan inspirerende sessies zonder de eventvloer te hoeven verlaten. Voor een overzicht klikt u op de button ‘lees meer’.

FireSafety & Security Event is powered by