Programma

Op 10 en 11 april verwelkomen wij u bij het FireSafety & Security Event 2024. Het programma is rijk en divers: van een boeiende opening tot verrijkende lezingen, van een juridisch spreekuur tot uitgebreide netwerkmogelijkheden met branchegenoten. Ervaar ook de live-uitzending van BNR’s Zakendoen en geniet van het unieke entertainment. Dit event is het ultieme platform voor professionals in beveiliging en veiligheid in Nederland.

Maak u op voor twee dagen vol waardevolle content, bedoeld om uw kennis te verrijken en uw netwerk uit te breiden. Verken ons veelzijdige programma en ontdek hoe deze dagen kunnen bijdragen aan de verdieping van uw expertise en het verbreden van uw zakelijke mogelijkheden.

Programmaonderdelen

Feestelijke & officiële opening van het event
woensdag 10 april
van 10:00 – 10:45 uur.

Met Tijs van Lieshout, Brandweercommandant Amsterdam en cabaratier Max van den Burg

Op de hoogte…!?
woensdag 10 april
van 11:00 – 13:30 uur

Op het terras van hal 6 wordt van 11:00 tot 13:30 uur live het BNR programma Zakendoen met presentator Thomas van Zijl uitgezonden. Thomas van Zijl gaat iedere dag in op actualiteiten en onderwerpen die je slimmer zaken laat doen.

Netwerkborrel én walking dinner
woensdag 10 april
van 17:30 – 19:30 uur

Op het terras in hal 6 vindt de feestelijke netwerkborrel met walking dinner plaats voor exposanten, beveiligingsinstallateurs en alle overige aanwezige bezoekers. De perfecte gelegenheid om te netwerken. Even bijpraten onder het genot van een hapje en drankje en een spetterend optreden van een DJ inclusief lasershow.

Lezingenprogramma
woensdag 10 april en donderdag 11 april
van 10:00 – 16:00 uur.

Verdeeld over drie break-out rooms vinden tijdens de beide beursdagen diverse presentaties, workshops, vergaderingen, etc. plaats. Hiervoor zijn diverse ruimten ingericht, waar u deel kunt nemen aan inspirerende sessies zonder de eventvloer te hoeven verlaten. Binnenkort volgt hier het programma.

Droneshow politie
woensdag 10 april 
van 10:45 – 17:00 uur.

Op woensdag 10 april presenteert de politie een fascinerende drone-demonstratie. Deze show is niet alleen een demonstratie van indrukwekkende vliegvaardigheid, maar belicht tevens de geavanceerde mogelijkheden van moderne luchtvaarttechnologie in de veiligheids- en beveiligingssector. Bezoekers krijgen de kans om van dichtbij te ervaren hoe drones worden ingezet voor diverse doeleinden. Mis deze unieke kans niet om de toekomst van beveiliging en toezicht in de lucht te ontdekken en te leren hoe deze technologie wordt geïntegreerd in veiligheidsstrategieën.

Divers entertainment op woensdag 10 april en donderdag 11 april tussen 10:00 en 17:00 uur

Tijdens het FireSafety & Security Event 2024 is er ook een keur aan entertainment op beide dagen. u wordt ontvangen met een sfeervolle piano-ontvangst. Voor een unieke touch kunt u gebruikmaken van onze schoenpoetsservice of een blijvende herinnering creëren in onze photobooth.

Daarnaast bieden we volop vermaak met klassieke spellen zoals voetbaltafels, airhockey en flipperkasten, perfect om even te ontspannen tussen de sessies door of om in een informele setting collega’s en vakgenoten te ontmoeten. Voor de fijnproevers is er een biersommelier aanwezig, die u meeneemt in de wereld van ambachtelijke bieren en een sabelshow.

Juridisch spreekuur op woensdag 10 april van 14:30 tot 17:00 uur

Floor Damen en Sarah Dekker, arbeidsrechtadvocaten bij Lexence, houden een laagdrempelig spreekuur op stand E.02. U kunt (kosteloos) bij hen terecht met juridische arbeidsrechtvragen, maar ook voor kort sparren op een laagdrempelige manier over een casus of een arbeidsrechtelijk onderwerp waar u in de praktijk tegenaan loopt.

 

FireSafety & Security Event is powered by