Eureka Access Solutions

Sinds 2004 kent u ons als Eureka Parking BV. Waarom een nieuwe naam? Onze nieuwe naam en uitstraling maakt beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we kunnen betekenen voor onze klanten. Onze ambities en kennis reiken verder dan het beeld wat we tot nu toe uit hebben gedragen. Na jaren van uitbouwen en ontwikkelen naar de wensen van de klant (markt) hebben we geleerd dat toegangscontrole voor zowel binnen als buiten bedrijf(terreinen) puur maatwerk is.
We zijn van mening dat juiste toegangssystemen optimaal gemanaged dient te worden van keuze tot onderhoud. Onze vakkennis en het hosten van het gehele proces zorgt voor een totaal  oplossing die die aansluit bij uw situatie. Of het nu gaat om het plaatsen van slagbomen, (schuif-) poorten, speedgates of tourniquets voor binnen en/of buiten of onderhoud en reparaties.
We zorgen voor een passende op maat gemaakte toegangscontrole oplossing. U helpen in het maken van de juiste keuze; dat drijft ons. Daar gaan we bij Eureka Access Solutions voor.

www.eureka-parking.nl