Sponsormogelijkheden

Om het rendement uit uw deelname te optimaliseren, bieden wij u een uitgebreid pakket sponsor- en promotiemogelijkheden aan. Hiermee kunt u uw exposure tijdens de beurs vergroten. Bekijk de mogelijkheden.

Sponsoring

Banners en bestickering
Uw product, dienst en/of onderneming op andere wijze in de kijker? Bijvoorbeeld door middel van vloerbestickering, banners of iets waaraan wijzelf nog niet eens dachten? Niet alles kan, niet alles mag, maar alles is bespreekbaar. Vloerstickers bestelt u bijvoorbeeld al per 4 exemplaren vanaf € 750,-(exclusief productie-en materiaalkosten).

Logo op de blow-up plattegrond
Op de beursvloer oriënteren bezoekers zich vaak via de grote plattegronden die op strategische plaatsen in de hallen staan. Wij bieden de mogelijkheid voor exposanten hun logo hierop te plaatsen  voor € 750,-. U bent daarmee dus zichtbaar op de plattegrond waardoor de herkenbaarheid van u logo en dus uw stand vergroot wordt. Let op, er is maar een beperkte beschikbaarheid op de blow-up plattegrond.

Zichtbaarheid op het Centrale Terras
Bij het podium wordt aan twee zijden een beeldscherm geplaatst waarop gedurende de beursdagen mededelingen voorbijkomen, maar u kunt ook sponsoren door een boodschap namens uw organisatie te tonen. Tijdens de momenten dat er geen activiteiten plaatsvinden op het podium, wordt dan hier uw boodschap getoond. Prijs: € 2.500,-p/dag.

Overige
Bent u enthousiast geworden, maar zit uw keuze voor sponsoring er niet tussen? Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken. Heeft u een ander voorstel? Wij denken graag met u mee. Een paar suggesties: de garderobe, EHBO, inschrijfbalie? Uw expositietruck in een naast gelegen hal? Een broodje X, een glaasje Y. Of u biedt een gehele lunch aan de bezoeker aan, zichtbaar via bestek, bordjes, servetjes, etc. De koffiekar met koffiebekers? De ijskar? De popcornkar? Of een illusionist, cartoonist, sandwichman?

Het voorterrein is niet beschikbaar voor sponsoring door derden.

Heeft u interesse in een van de sponsormogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via beurs@stichtingvbi.nl. Indien gewenst bekijken wij ook graag samen met u naar de beste manier om uw organisatie te presenteren.