Sponsormogelijkheden

Om het rendement uit uw deelname te optimaliseren, bieden wij sponsor- en promotiemogelijkheden aan. Hiermee kunt u uw exposure tijdens de beurs vergroten. Bekijk hier de mogelijkheden.

Sponsoring

Lanyards – VERKOCHT – 
Elk moment in beeld tijdens de beurs! Als standhouder heeft u de mogelijkheid de keycords te sponsoren waar bezoekers en standhouders hun badge aan kunnen hangen. Een prima sponsoritem, waarmee uw bedrijf zeker niet onopgemerkt zal blijven tijdens de beursdagen. Kosten: € 1.500,- (per 1000 lanyards exclusief productie- en materiaalkosten).

Vloerbestickering
Uw product, dienst en/of onderneming op andere wijze in de kijker? Bijvoorbeeld door middel van vloerbestickering? Niet alles kan, niet alles mag, maar alles is bespreekbaar. Vloerstickers bestelt u bijvoorbeeld al per 4 exemplaren vanaf € 750,- (exclusief productie- en materiaalkosten).

Heeft u interesse? Neemt u dan contact met ons op via beurs@stichtingvbi.nl.

Andere zichtbaarheid?

Bent u enthousiast, maar zit uw keuze voor sponsoring er niet tussen? Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken. Heeft u een ander voorstel? Laat het ons vooral weten. Wij denken graag met u mee. Een paar suggesties: de plattegrond in hal op 3 plekken, de garderobe, EHBO, inschrijfbalie? Uw expositietruck in een naast gelegen hal? Een broodje X, een glaasje Y. Of u biedt een gehele lunch aan de bezoeker aan, zichtbaar via bestek, bordjes, servetjes, etc. De koffiekar met koffiebekers? De ijskar? De popcornkar? Of wellicht een illusionist, cartoonist, sandwichman? Een demonstratie buiten met truck of mast? Laat het ons weten via beurs@stichtingvbi.nl en wij gaan samen met u op zoek naar een passende mogelijkheid.

Presentaties

Voor presentatiemogelijkheden op de beursvloer kunt u terecht in De Kroeg. Voor overige presentaties en/of congressen verwijzen wij u graag naar Congrescentrum 1931 dat in directe verbinding staat met de Brabanthallen.

Het voorterrein is niet beschikbaar voor sponsoring door derden.

Andere zichtbaarheid?