Sponsormogelijkheden

Om het rendement uit uw deelname te optimaliseren, bieden wij u een uitgebreid pakket sponsor- en promotiemogelijkheden aan. Hiermee kunt u uw exposure tijdens de beurs vergroten. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Sponsoring

Banners en bestickering
Uw product, dienst en/of onderneming op andere wijze in de kijker? Bijvoorbeeld door middel van vloerbestickering, banners of iets waaraan wij nog niet eens hebben gedacht? Niet alles kan, niet alles mag, maar alles is bespreekbaar. Vloerstickers bestelt u bijvoorbeeld al per 4 exemplaren vanaf € 750,-(exclusief productie- en materiaalkosten).

Logo op de blow-up plattegrond
Op de beursvloer oriënteren bezoekers zich vaak via de grote plattegronden die op strategische plaatsen in de hallen staan. Wij bieden de mogelijkheid aan exposanten hun logo hierop te plaatsen voor € 750,-. U bent daarmee dus zichtbaar op de plattegrond waardoor de herkenbaarheid van uw logo en dus ook uw stand wordt vergroot. Let op! Er is maar een beperkte beschikbaarheid op de blow-up plattegrond.

Zichtbaarheid op het centrale terras
Bij het podium wordt aan twee zijden een beeldscherm geplaatst waarop gedurende de beursdagen mededelingen voorbijkomen, maar u kunt ook sponsoren door een boodschap namens uw organisatie op de schermen te tonen. Op momenten dat er geen activiteiten plaatsvinden op het podium, wordt hier dan uw boodschap getoond. Prijs: € 2.500,-p/dag.

Overige
Bent u enthousiast geworden, maar zit uw keuze voor sponsoring er niet tussen? Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken. Heeft u een ander voorstel? Laat het ons vooral weten. Wij denken graag met u mee. Een paar suggesties: de garderobe, EHBO, inschrijfbalie? Uw expositietruck in een naast gelegen hal? Een broodje X, een glaasje Y. Of u biedt een gehele lunch aan de bezoeker aan, zichtbaar via bestek, bordjes, servetjes, etc. De koffiekar met koffiebekers? De ijskar? De popcornkar? Of wellicht een illusionist, cartoonist, sandwichman?

Het voorterrein is niet beschikbaar voor sponsoring door derden.

Heeft u interesse? Neemt u dan contact met ons op via beurs@stichtingvbi.nl. Indien gewenst kijken wij graag samen met u naar de beste manier om uw organisatie te presenteren.