Sponsormogelijkheden

Om het rendement uit uw deelname te optimaliseren, bieden wij sponsor- en promotiemogelijkheden aan. Hiermee kunt u uw exposure tijdens de beurs vergroten. Bekijk hier de mogelijkheden.

Sponsoring

Lanyards – VERKOCHT – 
Elk moment in beeld tijdens de beurs! Als standhouder heeft u de mogelijkheid de keycords te sponsoren waar bezoekers en standhouders hun badge aan kunnen hangen. Een prima sponsoritem, waarmee uw bedrijf zeker niet onopgemerkt zal blijven tijdens de beursdagen.

Vloerbestickering
Uw product, dienst en/of onderneming op andere wijze in de kijker? Bijvoorbeeld door middel van vloerbestickering? Niet alles kan, niet alles mag, maar alles is bespreekbaar.
Kosten: € 750,- (per 4 exemplaren, exclusief productie- en materiaalkosten).

Beursplattegrond
Op de beursvloer oriënteren bezoekers vaak via de grote plattegronden die tijdens het FireSafety & Security Event op 3 strategische plaatsen in de hal staan. U bent daarmee dus zichtbaar op de plattegrond waardoor de herkenbaarheid van uw logo en dus uw stand vergroot wordt. Let op, er is maar een beperkte beschikbaarheid op de blow-up plattegrond.
Kosten: € 750,- (vermelding op 3 plattegronden).

Live streaming – VERKOCHT –
Vergroting van het bereik van de beurs. Gedurende 6 dagen (beide beursdagen incl. op-en afbouwdagen) worden beeldopnamen gemaakt, die te zien zijn via een live streaming op fssevents.nl. De opnamen zijn voor exclusief gebruik van de beursorganisator.

Promotie op tv-schermen
Vermelding van uw naam en logo op (in totaal) 8 TV-schermen op strategische plekken in de beurshal. U levert naam en logo aan. Eventueel een ander ontwerp (advertentie, promotievideo, etc. is uiteraard bespreekbaar). Let op: maximaal 8 (2×4), posities beschikbaar.
Kosten: € 250,- (voor 2 dagen op 4 schermen).

Entreesponsoring
Uw logo zichtbaar bij iedere bezoeker op de panelen bij de entree. Er zijn in totaal 6 panelen beschikbaar. Bedrukking is mogelijk per paneel.
Kosten: € 600,- per paneel (afmeting 4 meter breed x 1 meter hoog, 4 panelen beschikbaar) of € 450,- per paneel (afmeting 3 meter breed x 1 meter hoog, 2 panelen beschikbaar).

Panelen bij entree halzijde
Soortgelijke panelen als bij de entree kunnen ook aan de halzijde gesponsonsord worden. Uw logo is dan zichtbaar gezien vanuit de hal. Er zijn in totaal 7 panelen beschikbaar. Bedrukking is mogelijk per paneel.
Kosten: € 600,- per paneel (afmeting 4 meter breed x 1 meter hoog, 5 panelen beschikbaar) of € 450,- per paneel (afmeting 3 meter breed x 1 meter hoog, 2 panelen beschikbaar).

Heeft u interesse in een van de sponsormogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via beurs@stichtingvbi.nl.

Andere zichtbaarheid?

Bent u enthousiast, maar zit uw keuze voor sponsoring er niet tussen? Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken. Heeft u een ander voorstel? Laat het ons vooral weten. Wij denken graag met u mee. Een paar suggesties: de plattegrond in hal op 3 plekken, de garderobe, EHBO, inschrijfbalie? Uw expositietruck in een naast gelegen hal? Een broodje X, een glaasje Y. Of u biedt een gehele lunch aan de bezoeker aan, zichtbaar via bestek, bordjes, servetjes, etc. De koffiekar met koffiebekers? De ijskar? De popcornkar? Of wellicht een illusionist, cartoonist, sandwichman? Een demonstratie buiten met truck of mast? Laat het ons weten via beurs@stichtingvbi.nl en wij gaan samen met u op zoek naar een passende mogelijkheid.

Presentaties

Voor presentatiemogelijkheden op de beursvloer kunt u terecht in De Kroeg of in de Speakerscorner. Voor overige presentaties en/of congressen verwijzen wij u graag naar Congrescentrum 1931 dat in directe verbinding staat met de Brabanthallen.