Sponsormogelijkheden

Om het rendement uit uw deelname te optimaliseren, bieden wij diverse sponsor- en promotiemogelijkheden aan. Hiermee kunt u uw exposure tijdens de beurs vergroten. Bekijk hier de mogelijkheden (alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW).

Sponsoring

Lanyards – VERKOCHT – 
Elk moment in beeld tijdens de beurs! Als standhouder heeft u de mogelijkheid de keycords te sponsoren waar bezoekers en standhouders hun badge aan kunnen hangen. Een prima sponsoritem, waarmee uw bedrijf zeker niet onopgemerkt zal blijven tijdens de beursdagen.

Promotie op tv-schermen
Vermelding van uw naam en logo op de grote schermen (2 stuks van 5x3m) in de eventhal. U levert naam en logo aan. Eventueel een ander ontwerp (advertentie, promotievideo, etc. is uiteraard bespreekbaar). Geluid is niet mogelijk. U koopt een vermelding per slot van een minuut dat ieder uur gedurende 2 dagen wordt vertoond. Let op! Maximaal 3 minuten aaneengesloten.
Kosten: 1 minuut € 250,-  (17,5 minuten zichtbaar gedurende 2 dagen) of 2 minuten € 400,- (35 minuten zichtbaar gedurende 2 dagen).

Entreesponsoring
Uw logo zichtbaar bij iedere bezoeker op de panelen bij de entree. Er zijn in totaal 6 panelen beschikbaar. Bedrukking is mogelijk per paneel.
Kosten: € 600,- per paneel (afmeting 4 meter breed x 1 meter hoog, 4 panelen beschikbaar) of € 450,- per paneel (afmeting 3 meter breed x 1 meter hoog, 2 panelen beschikbaar).

Panelen links en/of rechts bij de doorgangen van hal 7 naar hal 6
Soortgelijke panelen als bij de entree kunnen ook in de hal (bij de roldeur bij de doorgang van hal 7 naar 6) gesponsonsord worden. Uw logo is dan zichtbaar gezien vanuit de hal. Er zijn in totaal 3 panelen (afmeting 3 meter breed x 1 meter hoog) beschikbaar. De panelen worden boven elkaar geplaatst, er zijn dus drie posities beschikbaar: onder, midden en boven. Bedrukking is mogelijk per paneel. Kosten: € 400,- voor het onderste paneel, € 500,- voor het middenpaneel en € 600,- voor het bovenste paneel. Een visual zal binnenkort volgen, maar u kunt ons uiteraard al benaderen voor meer informatie.

Heeft u interesse in een van de sponsormogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via info@fssevents.nl.

Andere zichtbaarheid?

Bent u enthousiast, maar zit uw keuze voor sponsoring er niet tussen? Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken. Heeft u een ander voorstel? Laat het ons vooral weten. Wij denken graag met u mee. Een paar suggesties: de plattegrond in hal op 3 plekken, de garderobe of inschrijfbalie? Een broodje X, een glaasje Y. Of u biedt een gehele lunch aan de bezoeker aan, zichtbaar via bestek, bordjes, servetjes, etc. De koffiekar met koffiebekers? De ijskar? De popcornkar? Of wellicht wilt u het entertainment verzorgen? Een demonstratie buiten met truck of mast? Laat het ons weten via info@fssevents.nl en wij gaan samen met u op zoek naar een passende mogelijkheid.

Uw presentatie of workshop

Voor presentatiemogelijkheden op de eventvloer kunt u terecht in de break-out rooms. Voor overige presentaties en/of congressen verwijzen wij u graag naar Congrescentrum 1931 dat in directe verbinding staat met de Brabanthallen.