Sponsormogelijkheden

Om het rendement uit uw deelname te optimaliseren, bieden wij diverse sponsor- en promotiemogelijkheden aan. Hiermee kunt u uw exposure tijdens de beurs vergroten. Bekijk hier de mogelijkheden (alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW).

Sponsoring

Lanyards
Elk moment in beeld tijdens de beurs! Als standhouder heeft u de mogelijkheid de keycords te sponsoren waar bezoekers en standhouders hun badge aan kunnen hangen. Een prima sponsoritem, waarmee uw bedrijf zeker niet onopgemerkt zal blijven tijdens de beursdagen.

Vloertegels
Zet uw merk in de schijnwerpers op elke stap van de beurs! Vergroot uw zichtbaarheid met gepersonaliseerde vloertegels, leidend naar bijv. uw stand. Ideaal voor merkherkenning en begeleiding van bezoekers. Afmeting 50×50 cm. Neem contact op via info@fssevents.nl voor informatie en prijzen.

Promotie op tv-schermen
Verhoog uw zichtbaarheid met uw naam en logo op onze grote schermen in hal 6 en 7. Trek de aandacht van de bezoekers met uw promovideo, perfect gesynchroniseerd met visuele effecten. Beschikbaar in minuut-slots over twee dagen. Voor gedetailleerde kosten en verdere informatie, neem contact op via info@fssevents.nl.

Entreesponsoring
Maak een blijvende eerste indruk bij bezoekers door het sponsoren van (9) entreeborden. Met 9 borden, met verschillende grootte (3x1m of 4x1m) heeft u de uitgelezen kans uw bedrijf prominent te presenteren bij de entree van het event. De locatie en grootte van de borden zijn bepalend voor de zichtbaarheid en daarom variëren de prijzen van € 200,- tot € 400, exclusief BTW. Voor meer informatie, neem contact op via info@fssevents.nl.

Mega ballonnendecoratie (mogelijk met logo)
Laat uw merk opvallen en zweef boven de massa uit! Creëer een onvergetelijke ambiance en verhoog de merkbekendheid met kleurrijke ballonnendecoraties op uw stand. Deze visuele attractie zal niet alleen de aandacht trekken, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij de bezoekers. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, neem contact op via info@fssevents.nl.

 

Afvalcontainer sponsoring
Versterk uw aanwezigheid door het sponsoren van de centraal gelegen afvalcontainers op de beursvloer. Dit biedt een praktische en opvallende manier om uw bedrijf te promoten terwijl u een positieve bijdrage levert aan de netheid van het event. Uw logo en boodschap worden weergegeven, zichtbaar voor alle bezoekers. Voor meer informatie over maatwerkopties en tarieven, neemt u contact op via info@fssevents.nl.

Locker sponsoring
Bied bezoekers gemak en een veilige ruimte voor hun waardevolle spullen door het sponsoren van lockers en positioneer uw merk als een symbool van betrouwbaarheid. Uw logo wordt prominent getoond op de lockerdeuren. Meer informatie over mogelijkheden en tarieven via info@fssevents.nl.

 

Uw presentatie of workshop
Voor presentatiemogelijkheden op de eventvloer kunt u terecht in de break-out rooms.

 

 

Andere zichtbaarheid?
Bent u enthousiast, maar zit uw keuze voor sponsoring er niet tussen? Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken. Heeft u een ander voorstel? Laat het ons vooral weten. Wij denken graag met u mee. Een paar suggesties: de plattegrond in de hallen, de garderobe of inschrijfbalie? Een broodje X, een glaasje Y. De koffiekar met koffiebekers? Een ijskar? Een popcornkar? Laat het ons weten via info@fssevents.nl en wij gaan samen met u op zoek naar een passende mogelijkheid.