Sponsormogelijkheden

Om het rendement uit uw deelname als exposant te optimaliseren, bieden wij u een uitgebreid pakket aan sponsor- en promotiemogelijkheden aan. Hiermee kunt u uw exposure tijdens het FireSafety & Security Event 2020 aanzienlijk vergroten. Er zijn tevens mogelijkheden om een lezing te verzorgen in het inhoudelijke sprekersprogramma.

Sponsoring

Banners en bestickering
Uw product, dienst en/of onderneming op andere wijze in de kijker? Bijvoorbeeld door middel van vloerbestickering, banners of iets waaraan wijzelf nog niet eens dachten? Niet alles kan, niet alles mag, maar alles is bespreekbaar. Vloerstickers bestelt u bijvoorbeeld al per 4 exemplaren vanaf € 750,-(exclusief productie-en materiaalkosten).

Logo op de blow-up plattegrond
Op de beursvloer oriënteren bezoekers zich vaak via de grote plattegronden die op strategische plaatsen in de hallen staan. Wij bieden de mogelijkheid voor exposanten hun logo hierop te plaatsen  voor € 750,-. U bent daarmee dus zichtbaar op de plattegrond waardoor de herkenbaarheid van u logo en dus uw stand vergroot wordt. Let op, er is maar een beperkte beschikbaarheid op de blow-up plattegrond.

Zichtbaarheid op het Centrale Terras
Op maximaal 3 momenten gedurende de dag worden er op het terras korte presentaties vanuit de beursorganisatie gegeven. Het sponsoritem betreft het financieren van het podium. Boven het podium wordt aan twee zijden een beeldscherm geplaatst waarop sprekers hun presentatie kunnen verbeelden.Tijdens de momenten dat er geen spreker op het podium staat wordt hier uw boodschap getoond. Prijs: € 2.500,-p/dag

Overige
Bent u enthousiast geworden, maar zit uw keuze voor sponsoring er niet tussen? Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken. Heeft u een ander voorstel? Wij denken graag met u mee. Een paar suggesties: de garderobe, EHBO, inschrijfbalie? Uw expositietruck in een naast gelegen hal? Een broodje X, een glaasje Y. Of u biedt een gehele lunch aan de bezoeker aan, zichtbaar via bestek, bordjes, servetjes, etc. De koffiekar met koffiebekers? De ijskar? De popcornkar? Of een illusionist, cartoonist, sandwichman?

Het voorterrein is niet beschikbaar voor sponsoring door derden.

Heeft u interesse in een van de sponsormogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via beurs@stichtingvbi.nl. Indien gewenst bekijken wij ook graag samen met u naar de beste manier om uw organisatie te presenteren.