Kennisbijeenkomst over Energie Opslag Systemen (EOS)

Het register RRP van de NVVK en het platform Risicodeskundigheid van het Verbond van Verzekeraars organiseren een gezamenlijke kennisbijeenkomst over Energie Opslag Systemen (EOS).

Mohammed Seyfi en Berty vd Broek, beide van RoyalHaskoning DHV zullen de uitkomsten van hun onderzoek ‘Veiligheid Energie Opslag Systemen: beoordeling veiligheidsaspecten van EOS en juridische context” presenteren en het gesprek aangaan met de deelnemers over de (nieuwe) risico’s die zich openbaren.

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 10 april tijdens het FireSafety & Security Event in de Brabanthallen in Den Bosch. De deelnemers kunnen vanzelfsprekend ook de beursvloer bezoeken (vanaf 10 uur). Voorafgaand aan het inhoudelijke deel zal de bestuursvoorzitter Maarten Vugts van Achmea kort stilstaan bij de ontwikkelingen rond het register RRP. Vanaf 18.00 uur is er een DJ en walking dinner op het centrale plein in hal 6.

Programma kennisbijeenkomst Energie Opslag Systemen

Break-out Room

15.00 – 15.30 uur Inloop
15.30 – 15.40 uur Welkom en ontwikkelingen register RRP door Maarten Vugts van Achmea
15.40 – 16.30 uur “Studie naar Energie Opslagsystemen” door Mohammed Seyfi en Berthy vd Broek van RoyalHaskoning DHV
16.30 – 16.55 uur Discussie
16.55 – 17.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Deelname aan de kennisbijeenkomst is gratis voor NVVK leden.
Toegang tot het Event (open vanaf 10 uur) is gratis na aanmelding. Dat kan al direct via deze site of eventueel ook ter plekke bij entree van het Event. Ook catering en parkeren zijn kosteloos.